Fotó: ez a nő pont úgy néz ki, mint Diana hercegnő! Sokan hiszik eltitkolt lányának

A Brit királyi család élete egy percig sem lehet nyugodalmas, Diana hercegnő eltitkolt lánya állítólag nekiment Károlynak, aki szerinte anyja halálát okozta.

Diana hercegnőnek van egy lánya?

Egy ideje kering a feltételezés, hogy Diana hercegnőnek egy, a Károllyal kötött házassága előtti kapcsolatból született egy gyermeke, aki a Sarah nevet kapta. A kislány nevelőszülőkhöz került a palota nyomására, majd felnőttként az Egyesült Államokba költözött. Állítólag azért volt kénytelen elhagyni a szigetországot, mert miután Károly herceg fülébe jutott, hogy ő azt gondolja, a trónörökös felel Diana haláláért, életveszélyben érezte magát. A Globe magazin talált egy fotót erről a bizonyos Sarah-ról, amelyen rendkívüli módon hasonlít a szívek királynőjére.

Rebesgetnek egy utcai kamerafelvételről is pletykákat, amin Károlyt látni, amint egy szőke, hosszú hajú lánnyal veszekszik az utcán. A lap állítása szerint ekkor szembesítette Károlyt Sarah, hogy tudja, hogy ő okozta Diana balesetét. A lány Amerikába menekült előle, ahol azonban Katalin hercegnővel, és féltestvérével, Vilmossal is találkoztak egy tengeren túli utazásuk alkalmával.

A sztori folytatásáért kattints a második oldalra!

Fotó: global.com, telegraph.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!