Egyesek szerint Diana lelke költözött ebbe a fiatal lányba, annyira hasonlít a hercegnére - Fotók

Vilmos és Harry herceg édesanyja már lassan negyedszázada nincs köztünk, sokan mégis abban reménykednek, hogy idegen emberek testében él tovább a lelke. Bizarr gondolatkísérlet, ugye? Pedig egy Rose nevű fiatal lány a megtévesztésig hasonlít Dianára, és akadnak, akik úgy vélik, mindez korántsem a véletlen műve.

Diana élt, él és élni fog

Aligha lesz a jövőben olyannyira emblematikus és közkedvelt tagja a brit királyi családnak, mint a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegné, Károly walesi herceg néhai felesége, Vilmos és Harry édesanyja. Beszédes, hogy habár Diana még a kilencvenes évek második felében szenvedett tragikus autóbalesetet, a személye körüli lázas kultusz máig nem csillapodott. Még Katalin és Meghan hercegnéket is folyton hozzá hasonlítják, sőt rengetegen játszanak el a gondolattal, milyen tanácsokkal látná el fiait a szívek királynőjeként is emlegetett Diana, ha napjainkban is az élők sorában volna. Sokak emlékezetében ugyanakkor inkább trendtörő, a maga útját járó, különleges divatdiktátorként és stílusikonként él - olyan nőalakként, aki egymaga felforgatta a huszadik század alkonyának kissé unalmas évtizedeit, s egészen új iskolapéldáját szolgáltatta a stílusos, kecses nőiességnek.

A megátalkodottabb Diana-rajongók némelyike a hajmeresztő teóriáktól sem riad vissza. Akadnak, akik úgy vélik, Károly walesi herceg egykori felesége mégsem halt meg: csak a teste lett az enyészeté, halhatatlan lelke pedig egy másik nőben született újjá.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak