Sztárok

Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb szerelme ma is rajongva imádják egymást - most végre kiderült, mi a titka töretlen sikerüknek

Egy évtizeddel ezelőtt találtak egymásra, s azóta is irigylésre méltó harmónia honol közöttük: de mi az oka, hogy a színésznő és választottja között a jelentős korkülönbség ellenére is mesébe illő szerelem dúl?

Szíven találta őket Ámor nyila

Détár Enikő egy évtizeddel ezelőtt talált rá szíve választottjára, Kiss Péterre, s a szerelmesek azóta is képtelenek elengedni egymás kezét. Pedig a hazai sztárvilágban nem ritkák a néhány hónapos, legfeljebb pár éves párkapcsolatok, ráadásul a jeles magyar színésznő esetében az is problémák forrása lehetett (volna), hogy Péter tíz esztendővel fiatalabb nála. Az ő esetükben azonban a jelentékenynek mondható korkülönbség sem szabhatott gátat az áradó érzelmeknek: büszkén vallják, hogy még mindig irigylésre méltó harmónia honol közöttük, s Détár Enikő párja most arról is köntörfalazás nélkül, szimpatikus őszinteséggel nyilatkozott, minek köszönhető, hogy ennyire jól megértik egymást.

"Vannak, akik megelégszenek azzal is, ha tudják, nem igazán harmonikus a kapcsolatuk, nincsen íve, és bőven lenne még miben alakulniuk, mégis a tétlenség, a langyos víz kényelmesebb számukra. Ülnek a „színes zajban”, addig sem kell magukon dolgozni. Ezzel ellentétben a mi kapcsolatunk folyamatosan fejlődik” - mondta a Best magazinnak Détár Enikő társa, Péter.
Kattints a további képekért!

Igazi kincsnek számít az a 28 éves felvétel, mely Rózsa György Leg...leg...leg című műsoráról készült még 1995-ben. Ember legyen a talpán, aki képes kiszúrni a fiatal Sebestyén Balázst, aki itt még nem műsorvezetőként szerepelt, hanem a közönség soraiban foglalt helyet.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.