Dér Heni kisfia még meg sem született, de már halálos fenyegetéseket kap

Az énekesnő nagy döntésre szánta el magát, ami születendő gyermekére is hatással lesz.

Dér Heni nagy döntést hozott

Dér Heni élete legszebb időszakát éli meg most, hiszen első gyermekével várandós. Az örömhírt még októberben jelentették be párjával, a Konyhafőnökből ismert Bakos Gergellyel, négy hónappal azután, hogy a 34 éves énekesnő elvetélt. Az egykori Megasztáros pár héttel később egy imádnivaló fotóval jelentette be, hogy kisfia születik, majd azt árulta el, hogy a pici különleges nevet kap: Bendegúznak fogják hívni. Mivel Heninek és Gergőnek fontos volt, hogy gyermekük házasságban szülessen, ezért még a baba születése előtt, teljes titokban, egy szűk körű ceremónia keretében összeházasodtak idén januárban. Első kisfiuk május elején jön majd a világra.

Az énekesnő boldogságba azonban mégsem lehet teljesen felhőtlen, hiszen nap mint nap kapja a gyűlölködő üzeneteket a közösségi oldalán. A legelkeserítőbb, hogy a kommentcunami akkor sem csendesedett, amikor Heni tavasszal a vetéléséről vallott, majd pár héttel később újra áldott állapotba került. Mindezek hatására úgy döntött, hogy kisfiát nem mutogatja a közösségi oldalain.

Rengeteg olyan kommentet kapok mostanában, hogy dögöljek meg a gyerekemmel együtt. Nyilván én se tegnap kezdtem, de nagyon könnyű azt mondani, hogy hozzászólásokat el kell engedni, amikor napi szinten ilyeneket kapsz” – emelte ki a Femina Dér Heni nyilatkozatát a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorából. Az énekesnő most már csak abban bízhat, hogy mihamarabb működőképes jogszabály lép életbe, hogy az ismert emberek posztjaira ne írhasson bárki bármilyen hozzászólást szabadon, következmények nélkül.

További részletekért lapozd fel a galériánkat!

Heni egyelőre tűr, de bízik benne, hogy valamikor megoldódik a helyzet. „Tiltom, törlöm [a gyűlölködő kommenteket], de mielőtt ezt megteszem, kifotózom, mert most már elkezdtem gyűjteni. Ez sem tarthat örökké, hogy nincs következménye annak, amit írnak” – hivatkozik a Femina Dér Heni LifeTV-s nyilatkozatára.
Kattints a további képekért!

A fiatal sztár mindenkit meglepett a bejelentéssel.

Leadfotó: instagram.com/heni_der_official

Oldalak