Sztárok

Kemény szavak: Demi Moore lányai anyjuk sötét titkairól vallottak

Nem volt éppen mintaanya.

Botránykönyv

Mióta kiadta Demi Moore élete nagy titkait feltáró memoárját, az Inside Out önéletrajzi könyvet, a csapból is a benne található botrányok folynak. A könyvben a sztár több megrázó traumát is felfedett, kendőzetlen részleteket mutat az alkohol- és drogfüggőségének küzdelméről, valamint néhány megdöbbentő állítólagos igazságot írt le a korábbi férjéről, Ashton Kutcherről. A színésznő három lánya - Rumer, Scout és Tallulah Willis - gyermekek voltak, amikor az anyjuk a 20 évig tartó józanság után visszaesett, és szemtanúi voltak annak, ahogy folyamatosan leépül.

A három lány a Red Table Talkban, Jada Pinkett Smith beszélgetőshow-jában meséltek arról őszintén, mennyire hamis és egyoldalú az a kép, amit édesanyjuk lefestett magáról. Bruce Willis és Moore lányai ráadásul édesanyjuk jelenlétében - írja a Nicki Swift.

Nem voltak végig ilyen mosolygósak

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....