Zokogásban tört ki a kamerák előtt Demcsák Zsuzsa, majd a férje karjába borult: ez történt a műsorvezetővel

Megható pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik szombat este látták Demcsák Zsuzsa és Suti András bécsi keringőjét a Dancing with the Stars színpadán. A népszerű műsorvezetőnél a produkció után eltört a mécses, percekig kereste a szavakat, majd a műsor után férje karjába borult és súgott valamit a fülébe – most kiderült, mi történt pontosan a stúdióban.

Elstartolt a DWTS

Szombat este kezdetét vette a Dancing with the Stars második évada, melynek során újabb 12 közismert ember lépett a parkettre profi, illetve feltörekvő táncosokkal – korábbi cikkünkben már megmutattuk, mely párosok kápráztatják el szebbnél szebb produkciókkal a nézőket az idei szériában. A versenyzők az első élő adást megelőzően már hónapokkal ezelőtt nekiálltak próbálni: volt, aki nulla tánctudással tornázta fel magát félprofi szintre, míg mások a színész vagy zenész szakmájuknak köszönhetően rendelkeztek már némi ritmusérzékkel – a feladat azonban a legtöbbek számára nagy falatnak bizonyult, éppen ezért érthető, hogy néhányan túlizgulták az első élő adást. Sajnos azonban – mint minden ehhez hasonló showműsor esetében – az egyik páros számára már most szombaton véget ért a verseny: az első kiesők a bordatöréssel parkettre lépő Metzker Viktória és Márki Norbert voltak.

A megmérettetésre természetesen kivétel nélkül minden páros lelkiismeretesen felkészült, s volt néhány produkció, amely kifejezetten emlékezetesre sikerült – sokan például Tóth Andi és Andrei Mangra tangóját vélték a legjobbnak, míg másokat Kamarás Iván rejtett tánctudása nyűgözött le. Azonban túlzás nélkül mondhatjuk, hogy igazán maradandó élményt Demcsák Zsuzsa és Suti András keringője okozott, valamint az, ami a végpóz után történt a stúdióban.

Még nincs vége, olvass tovább!

Oldalak

  • 1
  • 2