Sztárok

Delhusa Gjon meglepő kijelentést tett: "A párkapcsolatomban én vagyok a nő"

Szerepet cseréltek: menyasszonya, Fanni pedig inkább a férfi szerepet tölti be.

Barátilag indult a kapcsolatuk

Nem gondolták volna, hogy egymásba fognak szeretni, de a korkülönbség és az eltérő érdeklődési kör ellenére is boldog kedvesével Delhusa Gjon. A zenész és Fanni között 44 év van, de ők azt mondják, meg sem érzik a közöttük lévő generációs szakadékot. A lány mindössze 17 éves volt, amikor megismerkedtek, nem sok jövőt jósoltak nekik, de az idő őket igazolja, már évek óta együtt vannak és esküvőjüket tervezik.

"Nyilván még most is van, aki nehezen tudja elfogadni ezt a kapcsolatot, de nem foglalkozunk velük. (...) Már az elején leszögeztem, hogy nem akarok foglalkozni a korunkkal, mert ha működik, akkor nem azon múlik, hogy hány évesek vagyunk" - kezdte a hot! magazinnak az énekes, aki szerint kedvese igen érett, sőt férfiasan határozott személyiség.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!