Sztárok

Delhusa Gjon párja nyilatkozott - így van a vírus miatt intenzívre került énekes

Hatalmas küzdő a magyar sztár.

Nem hitte, hogy megtörténhet

Delhusa Gjon nemrég még büszkén nyilatkozott legújabb projektjéről. A koronavírus az első hullámban csak a bezártság miatt viselte meg, így a rengeteg feszültséget munkába ültette át. Otthonát teljesen felújította, egy tengerparti villát csinált belőle, melynek mindenki csodájára járt. Sajnos a második hullám ennél közvetlenebbül érintette, pár napja az intenzív osztályra kellett szállítani súlyos tünetei miatt. Az elmúlt napokban testvére tájékoztatta a rajongókat a sztár állapotáról, ma pedig szerelme nyilatkozott a Blikknek.

Ilyen az állapota most

"Gjoni már sokkal jobban van. A kétnapos megfigyelés és intenzív kezelés után a hét végére visszavihették a már lábadozó fertőzöttek kórtermébe, most úgy tűnik, hogy a jövő héten végre haza is térhet" - árulta el a lapnak a zenész párja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2 Mokka

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!