Debreczeni Zitáék elfoglalták a kifutópályát

Utasszállítók kerekei helyett futócipők koptatták a hétvégén a repülőtér betonját. Európában is egyedülálló módon egy működő légikikötő kifutópályáján tartottak jótékonysági félmaratont.

Renegeteg híresség is futott

Különleges sporteseménynek lehettek a részesei, akik beneveztek a Nike Futóklub, a Budapest Airport és a Wizz Air közös szervezésű jótékonysági futóversenyére. A Runway Run kedvéért néhány órára lezárták a repülőtér 1-es kifutópályáját, majd amikor elhangzott a rajtot jelző kürt, több mint 250 futó vágott neki, hogy váltócsapatokban teljesítsék a 21 kilométeres távot.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A nagy eseményen szép számmal húztak futócipőt a hírességek is: Epres Panni és Debreczeni Zita modellek, Trokán Nóra színésznő és Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó közös váltóban futottak. "Életre szóló élmény volt a kifutópálya aszfaltján futni, ráadásul a félmaratont egy szuper csapattal teljesíthettem. A versenyszellem hajtott bennünket előre, és olyan nagy volt közöttünk az összetartás, hogy kizárólag az utánam következő Trokán Nórára gondoltam a hat kilométer alatt. Nem akartam, hogy túl sokat kelljen rám várnia” – mesélte a verseny után Epres Panni, aki 28 perc alatt teljesítette a hat kilométeres távot.

A soha véget nem érő kifutópálya

Az extrém helyszín mindenki számára motiváló volt, Trokán Nóra például "futókarrierje" egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, de hasonló élményekről számolt be a többi futó is. "Különös érzés volt. Ahogy távolodtam a starttól, egy darabig még szólt a zene, aztán teljes csend fogadott. Kizárólag a saját lélegzetemet hallottam. Csak én voltam ott és a soha véget nem érő kifutópálya" - mondta Trokán Nóra, akit társai köszöntöttek a befutónál.

Oldalak

Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.