Daniel Craig utoljára James Bond?

November 23-tól kezdik forgatni Daniel Craig harmadik James Bond filmjét a Blood Stone-t. Ennek a ténynek köszönhetően egy újabb filmmel gyarapszik a 007-es ügynökről szóló gyűjtemény, azonban lehet ez az utolsó Daniel Craig-gel.

 
A sármos színész egy interjúban közölte, hogy a következő film után maga mögött szeretné hagyni a nőfaló titkos ügynök szerepét. Állítása szerint ennek a fő oka a heti hat napos edzés, ami nagyon fárasztó az immár 43 éves színésznek.
 
Utódjával kapcsolatban azt reméli, hogy fiatalabb és jobb, mint ő maga. Daniel az új moziról semmit sem árult el, de állítólag James Bond családjáról szól a sorozat 23. része, ami előreláthatólag 2012 novemberében kerül a mozikba.
 
 

 

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!