Daniel Craig magánéletét megnehezítette James Bond

Idén ősszel ismét visszatér a 007-es ügynök, a rajongók nagy örömére. A James Bondot alakító Daniel Craig családja azonban már nem volt ennyire boldog, amikor a színész a várva várt filmet forgatta.

Craig bevallotta, hogy amikor dolgozik, annyira átadja magát a szerepnek, hogy nem is tud másra koncentrálni. Nagy valószínűséggel ez is hozzátesz a sorozat sikeréhez, ám a színész felesége, Rachel Weisz már kevésbé örülhet ennek a ténynek. Danielt annyira behálózzák a jelenetek, hogy hazaérve meg kell küzdenie azzal, hogy ki tudjon vetkőzni karakteréből.

"Amikor csinálom a filmet, teljesen ráhangolódok. Ez a magánéletem rovására megy, de szerencsére nagyon megértő családom van. Ők felfogják, hogy ez ezzel jár és mindenre hatással van. Az energiaszintemet olyan magasan próbálom tartani folyamatosan amennyire csak tudom." - nyilatkozta a színész az Empire magazinnak.

Mindezek ellenére Craig rendkívül hálás, hogy részese lehet egy ilyen nagyszabású filmsorozatnak: "Inspirálni akarok másokat és én is inspirálva akarok lenni. Nagyon szerencsés vagyok, amiért ilyen hihetetlen és nagy tapasztalatú emberekkel dolgozhatok együtt. Egy vonat tetején álltam Törökországban ezzel a csapattal, körülnéztem és azt gondoltam: 'Ez a legjobb hely egy színész számára.' Szóval vissza akarom adni azt a sok mindent, amit kaptam, aztán egy kis időre leengedhetek."

Nézd meg a Skyfall című film bemutatóját!

 

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.