Sztárok

"Számomra az igazi pihenés az, ha a feleségemmel és a kutyámmal lehetek" – Különleges utazást tervez idén Dallos Bogi és Puskás Peti

Pörgős nyarat él Puskás-Dallos Peti: utazott már pihenni a feleségével, Bogival, és zenekara, a The Biebers is maximális fokozaton pörög. Fellépnek többek között Kapolcson, a Művészetek Völgyében a Hajógyár Petőfi Udvarban is.

Helyet kap a színes magyar zenei élet

A Petőfi Kulturális Ügynökség által színpadra állított kitelepülés-sorozat célja, hogy olyan kulturális programokat nyújtson, amelyek az underground és a mainstream műfajokkal kézen fogva vonultatják fel a hazai és határon túli magyar értékteremtők legjavát, és mutatják be a kevésbé közismert, de annál tehetségesebb előadók és alkotók munkásságát. A HAJÓGYÁR Petőfi Színpad összesen 24 napon át tartó, több mint 200 programot kínáló fesztiváljelenléte több tucat zenei szakember bevonásával valósul meg. A Petőfi Kulturális Ügynökség és a Hajógyár ezáltal a magyar zenei szegmens összes elemét támogatja. Puskás-Dallos Peti nagyon fontosnak tartja, hogy legyenek olyan színpadok, rádiók, tévécsatornák, stb., ahol a magyar zene előtérbe kerül. „Nagy szükség van erre, hiszen mi egy kicsi piac vagyunk, és végül is így versenyzünk a világpiaccal. Nyilván Beyoncé szól a rádióban, megy a YouTube-on, de teljesen más büdzsét szánnak a klipjeire, máshogy írják a zenéit, más az Egyesült Államokban zenésznek lenni. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mintha lenne egy futball-liga, ahol az MTK csapatának minden héten a Real Madriddal és a Juventusszal kellene versenybe szállnia. De hát mindannyian tudjuk, hogy nem ugyanazok a feltételek, és nem ugyanaz a piaci háttér, amivel meg kell küzdeni. Ezért tartom nagyon fontosnak ezeket a kezdeményezéseket, mert itt igenis helyet kap egy nagyon változatos, nagyon színes magyar zenei élet, ami jó támasz tud lenni minden szereplő számára” – magyarázta a The Biebers énekese, akinek a fesztiválok mindig is fontos helyet töltöttek be az életében.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Összesen 16 pálinkaház nevezett 103 tétellel - máris mutatjuk, mely pálinka lett idén az ország legjobbja.
Egészség
Egy új kutatás igyekezett megválaszolni a kérdést, ami voltaképpen az ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.
Fashion&Beauty
A télnek van az a bosszantó hátránya, hogy ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, és az ajkaink is könnyebben kicserepesednek.