Dallos Bogi stílusikonnak tartja anyukáját, tőle örökölte természetes szépségét - galéria

Az énekesnő őszintén vallott édesanyjáról.

Nem slampos, csak jól akarja magát érezni

Dallos Bogit sokan támadták a Nyerő Páros idején azzal, hogy igénytelen, mert nem öltözött ki minden nap a játék kedvéért. Laza szettekben mutatkozott, sokszor hordott melegítőt, vagy éppen leggings-t egy mutatós pulóverrel, de nem azért, mert ne adna magára. Most a Ruhastory vlog vendége volt, ahol elmesélte, miért nem veszi véresen komolyan az öltözködést, és azt is, miért érzi úgy, egyszerűen nem versenyezhet édesanyjával.

"Ez kicsit kötődik a forgatásokhoz is. Lehet, hogy ha nem ez lenne a szakmám és nem vennének körül állandóan sminkesek, fodrászok, stylistok és érezném magam sokszor szépnek, lehet, hogy a hétköznapokban is sokkal többször igényem lenne arra, hogy saját magamat mindig a legjobb formámban mutassam, de azt gondolom, hogy az igényesség és az, hogy állandóan stílusosan nézünk ki, az nem egyenlő egymással.

Az én anyukám egy stílusikon. Azt gondolom, hogy soha nem leszek olyan stílusos, nőies és kifinomult, mint az ő ízlése. Ő mindig tipp-topp, mindig tökéletesen áll a haja, úgy néz ki mindig, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki. Sokkal slamposabb vagyok nála. Nem tudom, hogy ez a jó szó-e, de az a lényeg, hogy ő mindig nagyon tipp-topp, én pedig nem tudok ezzel versenyezni."

Az biztos, hogy Dallos Bogi édesanyja egy igazi klasszikus szépség, kifinomult stílusérzékét pedig taníthatná. Nem csoda, hogy az énekesnő is állandóan mosolyog, és kiemelkedő érzékkel nyúl a gardróbjában található darabokhoz, most már tudjuk, kitől örökölte makulátlan külsejét és kifinomultságát.

Galéria Dallos Bogiról és édesanyjáról:

Igazi példaképnek, egy stílusikonnak tartja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: instagram.com/dallosbogi

Oldalak

Szólj hozzá Te is!