Sztárok

Nagy bejelentést tett Curtis, ez áll a váratlan döntés hátterében

A rapper kedden a közösségi oldalán közölte, hogy határozatlan időre eltűnik a színpadról.

Fontos döntést hozott meg Curtis

Sűrű időszak áll Curtis mögött. A rapper a közösségi oldalán tett váratlan, de nem kevésbé fontos bejelentést azt illetően, hogy most szünetre van szüksége, hogy kipihenje magát, mivel nagyon elfáradt az elmúlt hónapokban. Emiatt a már lefixált koncertjeit is lemondta.

Sziasztok!

Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját... Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is.

Az idei évre lekötött Curtis bulikat felfüggesztem, egy-két tévés szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról.

A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a párom, a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek.

Szeretlek titeket és hamarosan újra találkozunk de most pihennem kell” – írta a rapper bejegyzésben.

Sokáig úgy tűnt, a két híresség között nincs több szimpla flörtnél, most azonban nagyon úgy fest, hogy kapcsolatuk egyre komolyabb vizekre evez, hiszen immáron nem félnek a nyilvánosság előtt sem mutatkozni.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!