Csernus doki hozta össze Pimasz urat és feleségét

Házi nyúlra nem lövünk, tartja a mondás, de Papp Gergő pont azzal járt jól, hogy fittyet hányt erre az íratlan szabályra. Feleségét, Juditot a Dr. Csernus című műsor forgatása sikerült alatt először randira hívnia, méghozzá azért, mert a jó öreg Csernus doki felnyitotta a hölgy szemét. A többi már lányregénybe illő sztori.

Szerelem második látásra

Judit és Gergő egyik közös barátjuk esküvőjén találkoztak először tíz évvel ezelőtt. Pimasz úr így emlékszik vissza az első találkozásra: "Földbe gyökerezett a lábam, amikor bemutattak Juditnak. Ő a legszebb nő, akit valaha láttam." - mondta a feleségéről Papp Gergő.

Ám akkor és ott nem volt lehetőségük jobban megismerni egymást, mert Judit járt valakivel, de miután annak a kapcsolatnak vége lett, a véletlen vagy inkább a sors később Gergő mellé sodorta a csinos tanítónőt.

"Abban az időben csináltuk a Dr. Csernus című műsort, amelynek én voltam a producere. Sminkest kerestünk, és valaki beajánlotta Juditot, aki amúgy tanítónőként dolgozott. Nagyon örültem, hogy jelentkezett, fel is vettük azonnal." - emlékszik vissza a riporter.

A Csernus csavar

"Közben Juditot egyre több feladattal látták el, rengeteg időt töltöttünk együtt és amikor szakított az akkori barátjával, Csernus megkérdezte tőle, hogy miért nem veszi észre, mennyire odáig vagyok érte. Judit addig nem vette észre, de ennek köszönhetően elkezdtünk randevúzni." - mondta Papp Gergő.

Fotó: TV2

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!