Sztárok

Ezzel a filmmel tér vissza a nagyvászonra Cserhalmi György

Bogdan Dumitrache, Börcsök Olivér, Schneider Zoltán és Keszég László főszereplésével készül Fésős András rendező-forgatókönyvíró Kelj fel és járj című filmje, amelynek forgatása harminc napig tart. Az alkotásban Cserhalmi György is szerepel.

Különleges apa-fiú történet jelenik meg a vásznon

A Kelj fel és járj egy fiától teljesen eltávolodott tűzoltó históriája, aki igyekszik újra közel kerülni gyermekéhez. Az apa-fiú történetet elmesélő, látványos, tűzoltós mentéseket is bemutató alkotásban lesz újra látható filmvásznon a jeles magyar színművész, a Kossuth-díjas Cserhalmi György.

A Kelj fel és járj főhőse védőangyalává válik azoknak, akik el akarják dobni maguktól az életet. Önzetlen segítségnyújtásáért azonban nem mindenki lelkesedik a városban. Köztük a fia sem, aki zugvideókat forgat a reményt vesztett emberekről. A közlemény szerint Fésős András rendező-forgatókönyvíró izgalmas hőstörténetbe ágyazva viszi vászonra a feleségét elvesztő ötvenes férfi, Félix Sándor és a tragédia után tőle elhidegült fia, Kristóf kapcsolatának alakulását.

Fésős András mozija harminc napon át forog olyan budapesti helyszíneken, amelyeket ritkán látni vásznon, többek között a Népszigeten, a csepeli hajókikötőben, a Magyar Rádió régi belvárosi épületében és a Szabadság híd tetején.

A Kelj fel és járj korábban a Hartley-Merrill forgatókönyvírói versenyen második helyezést ért el, és a Berlinale koprodukciós fórumán is díjat kapott.

Lapozz, még nem értél a végére!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tina már egy ideje fontolgatta ezeket a beavatkozásokat, azonban sokáig tartott tőle, most viszont bevállalta.
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...