Egy 11 éves kislány megölelte Cristiano Ronaldót, mindez háromezer euróba került

Drága mulatság ölelgetni a portugál focilegendát, de az esetről készült képeket elnézve úgy tűnik, megéri…

Háromezer eurós ölelés

Múlt héten zajlott a Portugália–Írország világbajnoki selejtező mérkőzés, amely viszonylag eseménytelenül, 0:0-ás eredménnyel zárult, a meccs végén azonban egy kislány vonta magára a figyelmet – írta meg a hirado.hu. A 11 éves Addison Whelan a gól nélküli döntetlent követően, könnyek között rohant be a pályára, hogy megölelje kedvencét, a portugál Cristiano Ronaldót.

Mielőtt a biztonságiak közbe léphettek és elvitték volna a fiatal szurkolót a helyszínről, Ronaldo közbelépett és gyorsan megölelte a kislányt, majd átadta neki válogatott mezét. „Csak úgy ordítottam Ronaldo nevét. Megfordult, meglátott engem, és azt mondta egy biztonsági őrnek, hogy hagyjon békén” – idézte a fiatal rajongót a portál, aki az eset után egy helyi rádióadónak adott interjút.

Bármennyire is bájos jelenség egy 11 éves szurkoló a pályán, az illetékes hatóság 3000 eurós (1 091 252 forint) bírságot szabott ki a szabályszegésért. A kislány az eset után azt is elmondta: „Megbírságoltak, mert berohantam a pályára. Az apukám fogja kifizetni.”

Később azonban az ír labdarúgó-szövetség közleményt adott ki, amelyben közölte, hogy eltekint Whelan bírságától.

Az esetről videófelvétel is készült, galériánkban ezt is megmutatjuk.

A 11 éves rajongó a meccs végét jelző sípszó után rohant be a pályára.
Kattints a további képekért!

Újra szerelmes Bradley Cooper? A sármos színészről készült képeken nem akárkivel látható. Az arcára pedig minden rá van írva.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak