Ellopták a show-t: Cindy Crawford meseszép lányával vonult a kifutón, minden szem rájuk szegeződött – fotók

Cindy Crawford gyönyörű lánya, Kaia Gerber már egész korán az édesanyja nyomdokaiba lépett. Ráadásul a szupermodell és a 20 éves bombázó nemrég együtt vonult végig a kifutón Párizsban, a látványtól pedig mindenkinek leesett az álla.

Bámulatos anya-lánya páros

A 80-as, 90-es évek egyik legdögösebb szupermodelljeként tündökölt Cindy Crawford, aki óriási hatással volt a divatvilág alakulására. Karrierje során a legnagyobb magazinok címlapjain pózolt, világhírű fotósok és divattervezők kapkodtak érte, emellett számtalanszor vonult végig nevesebbnél nevesebb luxusmárkák kifutóin. 1995-ben elvált Richard Gere-től, Rande Gerber üzletember felesége lett, akivel azóta is boldog és kiegyensúlyozott a házassága. A párnak két gyermeke született: 1999-ben jött világra Presley Gerber, két évvel később pedig megérkezett Kaia, aki édesanyjához hasonlóan a divatiparban találta meg a számításait. Bár még csak 20 éves, már most a fél világ a lábai előtt hever, munkáját csillagászati összegekkel honorálják és a legnépszerűbb márkák versenyeznek érte. Természetesen a tegnap kezdődő párizsi divathéten is részt vett az édesanyjával, de nem ám a nézők soraiban: részletek a galériában!

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy Kaiat fantasztikus adottságokkal áldotta meg a sors. Már kislányként is kitűnt a többiek közül a szépségével és a bájával, mostanra pedig bombázó felnőtt nővé cseperedett.
Kattints a további képekért!

Több okot is felsorolhatnánk, miért rajongunk Cindy Crawford-ért, de az első és legegyértelműbb indok, hogy ötvenen túl is elképesztően jól néz ki. Ráadásul tudtad, hogy van egy huszonéves fia, aki jócskán örökölte gyönyörű édesanyja génjeit?

Leadfotó: Venturelli/Getty Images

Oldalak