Döbbenetes: felismerhetetlenre hízott a Batman sztárja - Fotók

Egyszerűen nem ismerünk rá a sármos színészre!

Christian Bale forever!

Őszinte emberek vagyunk, így azt sem szándékozunk titkolni, mennyire odavagyunk Christian Bale-ért. Az egy dolog, hogy szinte mindig Oscar-díjas alakítást tesz le az asztalra (gondoljunk csak A gépészre, az Amerikai pszichóra vagy A harag tüzére), az viszont már felháborító, hogy a sármja szinte kiégeti a mozivásznat.

Átváltozóművész

A színész egyébként híres arról, hogy egy szerep kedvéért nemcsak lélekben, hanem testben is átváltozik. A gépész című filmért például 28 kg-ot fogyott, csak hogy hitelesen formálhassa meg az álmatlanságban szenvedő főhőst. Ezzel szemben, amikor kiderült, hogy ő formálhatja meg Batmant, őrült gyúrásba kezdett, ki is pattintotta magát rendesen. Természetesen a hízás sem maradhatott ki a repertoárjából, az Amerikai botrányban 18 kg-val súlyosabban jelent meg.

Bár az Amerikai botrány után azt nyilatkozta, soha többé nem vállal olyan munkát, ahol ilyen extrém átváltozásra van szükség, úgy tűnik, meggondolta magát: legfrissebb fotóin ugyanis látszik, hogy rengeteg felesleget felszedett.

Lapozz, nézd meg, hogy néz ki most Christian Bale!

Fotó: Instagram; Gif: giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!