Chris Brown-t megverték!

Egy bunyó miatt nem most először kerül a címlapokra Chris Brown. Az aktuális eset azonban más, mint a múltkori, ugyanis most ő volt a szenvedő alany és nem a támadó.

Valószínűleg még mindenki emlékszik arra a rendőrségi fényképre, melyen Rihanna sebes arca látható, miután akkori barátja, Chris Brown megverte. Az énekesnő nehezen heverte ki az esetet, amin az sem segített, hogy a szakma mellette állt, sőt arról biztosította, hogy Chris-nek befellegzett.

A harag azonban elszállt és nem csak a zeneipar, de még Riri is megbocsátott neki, sőt, majdnem ismét összejött Chris-el. Úgy tűnik, hogy egyvalaki azonban nem felejt, méghozzá a rapper Drake, akivel Rihanna a What’s My Name című számot készítette.

Tegnap este egy klubban történt az eset, amikor Chris Brown kísérői és Drake kísérői egymásnak estek. A New York-i rendőrség közleménye alapján a két baráti társaság a WIP nevezetű klubban szólalkozott össze, amely végül verekedésig fajult. Chris Brown-t nem csupán ököllel, hanem egy üveggel is megütötték. Sebét természetesen azonnal feltöltötte Twitter oldalára, így futótűzként terjedt a hír.

A képhez a következő szöveget írta: „Hogyan partizol olyan fekával, aki gyűlöl? Üvegekkel dobálózol, mint a lányok?”

Többen azt állítják, hogy a két rapper Rihanna-n veszett össze. Érdekes!

Következzen Rihanna és Drake közös száma:

Oldalak

Szólj hozzá Te is!