Sztárok

Cher 75 éves lett – Megfilmesítik az utánozhatatlan díva életét

A Mamma Mia és a Forrest Gump alkotói készítik Cher életrajzi filmjét.

Cher 75 éves lett

Cherilyn Sarkisian LaPiere Bono Allman 1946. május 20-án látta meg a napvilágot, pár évvel később pedig Cher néven hódította meg nemcsak Hollywoodot, de az egész világot. A cseroki és örmény származású amerikai énekesnő, színésznő, a „popzene istennője” ma ünnepli a 75. szülinapját.

Minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, több mint 100 millió albumot adott el világszerte. Ő az egyetlen Madonna mellett, akit kétszer is Európa vezető énekesének választottak. Cher az egyetlen előadó, akinek három turnéja is szerepel a 2000-es évek legsikeresebb koncertsorozatait felvonultató listán. Believe című dala a zenetörténet harmadik legsikeresebb női slágere. A hatalmas zenei eredmények mellett sikeres színésznő is, hiszen nyert Oscart a legjobb női főszereplő kategóriában, és három Golden Globe-díjjal rendelkezik.

Már gyerekkorában is arról álmodozott, hogy egy nap színésznő lesz belőle, ezért 16 évesen otthagyta a sulit és a szülővárosát, hogy Los Angelesben próbáljon szerencsét. A Chrystals nevű együttes háttérénekese lett, majd az egyik szólista hiányzása miatt nagy lehetősége nyílt a bizonyításra: beállhatott főénekesnek. Ez az esemény teljesen felforgatott mindent, felfigyelt a szakma tehetségére.

A pályatársai mellett a férfiak is vonzónak találták az ambíciózus, fiatal énekesnőt. Egy kávézóban ismerkedett meg Sonny Bonóval, akivel nemcsak a szakmai, hanem a magánéletben is összefonódott a sorsuk: feleségül ment hozzá, de 11 év házasság után mégis különváltak. A szakítás ellenére a duó tagjai a mai napig jó barátok maradtak. Cher olyan slágerlistás dalokat köszönhet exférjének, mint a Beat goes on, Baby dont go, Little man vagy éppen az I got you Babe. A szakmán túl pedig első gyermekéért is neki lehet hálás. Két apától, két gyermeke született, Chazon Bono és Elijah Blue, aki 2009-ben nemátalakító műtéten esett át.

Chernek nem volt szerencséje a családi életében, éppen ezért a fő fókusz mindig a munkán és a karrierépítésen maradt. A magánéleti nehézségek hamar megmutatkoztak egészségi állapotán is, de 2009-ben visszatért és hároméves turnéra indult. A fellépések mellett újra szerepeket kapott különböző filmekben. De a nagy kaland csak most kezdődik igazán…

Olyan filmbe illő életet élt eddig, hogy az már másokat is megihletett. Csütörtökön bejelentették, hogy film készül a díváról. A készülő produkcióról még többet megtudhatsz a következő oldalon.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!