Charlie Sheen kifizette Lindsay Lohan adósságát!

A Két pasi meg egy kicsi meglehetősen lepukkant sztárja, szó nélkül kicsengette a minap újdonsült barátos nője, Lindsay Lohan tartozását. Hogy mire föl ez a nagy gesztus, egyelőre nem tudjuk, bár tény, hogy a színészek meglehetősen összemelegedtek.

Charlie Sheen a drogozáson, csajozáson, és bulizáson kívül azért mást is csinál néha, például jótékonykodik! Igaz, van még mit tanulnia ezen a téren, hiszen talán jobb helyre is rakhatná a millióit, mint Lindsay Lohan bankszámlájára. A botrányhősnőnek a közelmúltban felhalmozódott némi adóssága, amelynek visszafizetését Charlie – elmondása szerint pusztán felebaráti szeretetből – 100 ezer dollárral (21,7 millió forint) mozdította előre.

A bizarr páros állítólag a Horrorra akadva 5 forgatásán haverkodott össze ennyire, ahol a lázas munka közepette Lindsay „véletlenül” kikotyogta Sheennek, hogy meglehetősen „komoly” pénzügyi problémái vannak. Charlie-nak azonnal megszólalt a lelkiismerete, s hogy letudja a napi jócselekedetét fel is ajánlotta a színésznőnek, hogy szívesen megtámogatja az ügyét, amit Lindsay akkor természetesen szemérmesen visszautasított.

Csakhogy amit egyszer Sheen a fejébe vesz, attól nem igen lehet eltántorítani, így a múlt héten egy 100.000 dolláros csekket küldött a színésznő menedzserének. A ráerőltetett adománnyal Lohan már nem nagyon tudott mit kezdeni és nagy duzzogva bár, de befizetette az államkasszába. Lindsaynek Az utóbbi években összesen 240 ezer dollár adótartozást sikerült összehoznia, aminek így, körülbelül a felét már sikerült is törlesztenie.

A forgatáson egyébként a bennfentesek szerint még történt egy, s más, ami talán közelebb vihet minket az igazsághoz. "Egy ágyban feküdtek, bensőségesen beszélgettek, kölcsönösen ugratták egymást azzal kapcsolatban, hogy mindketten milyen nehéz időszakon mentek keresztül az utóbbi időben. Amikor pedig váratlanul egy lámpa eltört a stúdióban, Lindsay megijedt és hirtelen Charlie karjai közé vetette magát. Szemmel láthatóan nagyon megértették egymást."

Akárhogy is, áldott jó lélek ez a Sheen, bár tetemes vagyonából legközelebb talán kettejük rehabjára is áldozhatna egy keveset. Ki tudja, lehet, hogy épp az elvonón találna egymásra Hollywood új álompárja…

Fotó: eonline.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!