Sztárok

Carrie Fisher megjósolta a saját halálát – Már 4 éve nincsen közöttünk Leia hercegnő

Hátborzongató történet!

Morbid megérzés

A 2000-es években elég valószínűtlennek tűnő barátság kötődött a Star Warsban Leia hercegnő megformálásával elhíresült Carrie Fisher és James Blunt énekes között. Olyannyira jóban voltak, hogy egy időben együtt is laktak. Blunt a színésznő házában rögzítette első albumát, majd később fia keresztanyjának is felkérte Fishert. Pár évvel ezelőtt az énekes egy nagyon különös esetet idézett fel ebből az időszakból, amikor a színésznő szinte napra pontosan megjósolta a halála napját.

Carrie Fisher híres volt humoráról, legjobb viccei pedig általában saját magáról szóltak. Sosem bánt kesztyűs kézzel magával, gyakran élcelődött drogfüggőségével és étkezési zavaraival. A legmorbidabb „vicce” azonban a halálával kapcsolatban volt.
Kattints a további képekért!

Ezeknek a sztároknak egészen bizarr képességeik voltak.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle