Látványosan megöregedett Cameron Diaz: így néz ki ma a hollywoodi szupersztár

Az idő múlása elől bizony nincs menekvés: persze ilyen-olyan trükkökkel, kozmetikumokkal és beavatkozásokkal bárki csalhat kicsit, a csúf igazság viszont az, hogy egy ponton túl már hiába próbáljuk felvenni a küzdelmet a ráncok és az idősödés egyéb jelei ellen – vannak, akik ezt nehezen tudják elfogadni, míg mások méltósággal viselik az öregedést. Ilyen például Cameron Diaz is.

Nem stresszel a kora miatt

A 49 éves Cameron Diaz a kilencvenes évek egyik legfoglalkoztatottabb színésznője volt Hollywoodban: olyan alkotásokban kapott jelentős szerepet, mint a Maszk, az Álljon meg a nászmenet vagy a Keresd a nőt, de az ezredforduló után is számos mozifilmben szórakoztatta a közönséget. Tehetsége mellett pedig az irigylésre méltó külsőjével is meghódította az egész világot: a People magazin az „50 leggyönyörűbb színésznő” listájába választotta 1998-ban és 2002-ben. A pénz, a siker és a csillogás ellenére a színésznő hét évvel ezelőtt úgy döntött, abbahagyja a filmezést – akkoriban mindezt azzal indokolta, hogy a rengeteg munka felőrölte, s egy idő után azt érezte, békére és nyugalomra van szüksége. A rajongók utoljára a 2014-es Annie című produkcióban láthatták, de szerencsére nem tűnt el teljesen az éterben, hiszen a közösségi oldalaknak köszönhetően rendszeresen enged bepillantást a mindennapjaiba – igaz, másoktól eltérően nem oszt meg magáról túl sok tartalmat, egyelőre 44 bejegyzést tett közzé, de még így is több mint 8 millió követő kíváncsi rá. A fotóit és videóit elnézve úgy tűnik, Cameron Diaz számára elengedhetetlenül fontos, hogy az ötvenhez közel is megőrizze természetes szépségét: a színésznő büszke a korára és esze ágában sincs bármit is változtatni magán. Mindezt pedig a legutóbbi bejegyzése is jól példázza: a színésznő közös fotót posztolt vele egykorú legjobb barátnőjével, Drew Barrymore-al, akivel látszólag hasonlóan gondolkodnak a szépészeti beavatkozásokról, az idő múlásáról és az öregedés elfogadásáról. Nézd meg galériánkat, megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a visszavonult hollywoodi csillag!

Cameron Diazra tizenhat évesen egy partin figyelt fel egy fotós és felajánlotta neki, hogy jelentkezzen az Elite Modellügynökséghez. A majdani színésznő megfogadta a tanácsát, elhagyta otthonát, a következő öt évben pedig hivatásos modellként helyezkedett el, s bejárta a fél világot. Huszonegy évesen visszatért Kaliforniába, elment A Maszk című film szerepválogatására, és bár semmilyen színészi gyakorlata nem volt, őt választották a film női főszerepére Jim Carrey oldalán – onnantól kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia

Oldalak