Sztárok

Látványosan megöregedett Cameron Diaz: így néz ki ma a hollywoodi szupersztár

Az idő múlása elől bizony nincs menekvés: persze ilyen-olyan trükkökkel, kozmetikumokkal és beavatkozásokkal bárki csalhat kicsit, a csúf igazság viszont az, hogy egy ponton túl már hiába próbáljuk felvenni a küzdelmet a ráncok és az idősödés egyéb jelei ellen – vannak, akik ezt nehezen tudják elfogadni, míg mások méltósággal viselik az öregedést. Ilyen például Cameron Diaz is.

Nem stresszel a kora miatt

A 49 éves Cameron Diaz a kilencvenes évek egyik legfoglalkoztatottabb színésznője volt Hollywoodban: olyan alkotásokban kapott jelentős szerepet, mint a Maszk, az Álljon meg a nászmenet vagy a Keresd a nőt, de az ezredforduló után is számos mozifilmben szórakoztatta a közönséget. Tehetsége mellett pedig az irigylésre méltó külsőjével is meghódította az egész világot: a People magazin az „50 leggyönyörűbb színésznő” listájába választotta 1998-ban és 2002-ben. A pénz, a siker és a csillogás ellenére a színésznő hét évvel ezelőtt úgy döntött, abbahagyja a filmezést – akkoriban mindezt azzal indokolta, hogy a rengeteg munka felőrölte, s egy idő után azt érezte, békére és nyugalomra van szüksége. A rajongók utoljára a 2014-es Annie című produkcióban láthatták, de szerencsére nem tűnt el teljesen az éterben, hiszen a közösségi oldalaknak köszönhetően rendszeresen enged bepillantást a mindennapjaiba – igaz, másoktól eltérően nem oszt meg magáról túl sok tartalmat, egyelőre 44 bejegyzést tett közzé, de még így is több mint 8 millió követő kíváncsi rá. A fotóit és videóit elnézve úgy tűnik, Cameron Diaz számára elengedhetetlenül fontos, hogy az ötvenhez közel is megőrizze természetes szépségét: a színésznő büszke a korára és esze ágában sincs bármit is változtatni magán. Mindezt pedig a legutóbbi bejegyzése is jól példázza: a színésznő közös fotót posztolt vele egykorú legjobb barátnőjével, Drew Barrymore-al, akivel látszólag hasonlóan gondolkodnak a szépészeti beavatkozásokról, az idő múlásáról és az öregedés elfogadásáról. Nézd meg galériánkat, megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a visszavonult hollywoodi csillag!

Cameron Diazra tizenhat évesen egy partin figyelt fel egy fotós és felajánlotta neki, hogy jelentkezzen az Elite Modellügynökséghez. A majdani színésznő megfogadta a tanácsát, elhagyta otthonát, a következő öt évben pedig hivatásos modellként helyezkedett el, s bejárta a fél világot. Huszonegy évesen visszatért Kaliforniába, elment A Maszk című film szerepválogatására, és bár semmilyen színészi gyakorlata nem volt, őt választották a film női főszerepére Jim Carrey oldalán – onnantól kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!