Nem Majka lett a Budapest Dal 2019 nyertese

A közönségdíjat viszont elvitte Tóth Gabival közös dalával.

A győztes

Mága Zoltán lánya, Mága Jennifer nyerte a Budapest Dal 2019 elnevezésű dalversenyt, így a Bennünk a győztes című szerzemény lett Budapest dala 2019-ben. A pályázat díjait pénteken este adták a Thália Színházban.

A közönségdíjat Tóth Gabi & Majka Mi éltünk című dala nyerte, a Budapest a Fiatal Tehetségekért elnevezésű elismerést OliverFromEarth A világ az enyém című dala érdemelte ki.

A Fővárosi Önkormányzat második alkalommal meghirdetett pályázatára mintegy 100 pályamű érkezett, közülük a szakmai zsűri nyolcat javasolt a nagyközönség szavazására. Emellett a főváros hat ismert előadót kért fel a részvételre. Mivel idén Budapest Európa sportfővárosa, a szervezők elsősorban sportolásra alkalmas, motiváló ritmusú, jó hangulatú dalokat vártak a versenybe.

A fődíjas és a közönségdíjas az elismerés mellett egymillió forint pénzjutalmat kap a fővárostól. Emellett mind a 13 döntős egy közös albumon kap lehetőséget arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse szerzeményét. A győztes dalt itt lehet meghallgatni.

Hatalmas megtiszteltetés érte az énekesnőt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!