Sztárok

Bruce Willis ritkán látott lánya igazi tünemény: Mabel Ray úgy nő, mint a gomba, már most kész kis hölgy - Fotók

Bruce Willis és felesége, Emma Heming két gyermeket nevelnek: Evelyn még csak kilencéves, Mabel viszont már igazi kiskamasz, hiszen a napokban ünnepelte 12. születésnapját.

Bájos és elbűvölő

Bruce Willis rokonsága 2022 tavaszán jelentette be, hogy a színész visszavonul a rivaldafénytől – az orvosok akkori álláspontja alapján úgy tudta, afáziával küzd, azonban 2023-ban kiderült, valójában FTD-ben, azaz frontotemporális demenciában szenved. Mivel állapota rohamosan romlik, szerettei mindent megtesznek annak érdekében, hogy tartalmas és minőségi időt töltsenek együtt, s mivel jó nagy mozaikcsaládot alkotnak, az unatkozást csak hírből ismerik. Az egykori akciósztár egyébként ötgyermekes édesapa: első feleségétől, Demi Moore-tól három lánya született, akik mostanra mind felnőttek, második nejével pedig szintén kislányokat nevelnek, akik a Mabel és az Evelyn nevet kapták. Noha a szülők gyakran engednek bepillantást a magánéletükbe, kínosan ügyelnek arra, hogy ne essenek túlzásba, ezzel is védve a gyerekek privát szféráját – persze, ha fontos vagy különleges eseményről van szó, nem riadnak vissza attól, hogy posztoljanak az Instagramon. Így történt ez nemrég is: az apropót Mabel 12. születésnapja szolgáltatta, akiről édesanyja összeválogatott néhány tündéri felvételt; galériánkban megmutatjuk, milyen bájos kis hölggyé cseperedett a nagybeteg híresség negyedik lánya:

A 69 éves Bruce Willis és Emma Heming fotómodell 2009. március 21-én házasodtak össze a színész Karib-térségben található álomrezidenciáján, hamarosan pedig úgy döntöttek, nem késlekednek a családalapítással.
Kattints a további képekért!

Kedden ünnepelte 69. születésnapját a szakmájától visszavonult, gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Bruce Willis. Az egykori színészt volt felesége, Demi Moore is felköszöntötte.

Leadfotó: Dia Dipasupil/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.