Sztárok

Friss videót tett közzé a felesége az afáziával küzdő Bruce Willisről: így telnek a gyógyíthatatlan beteg filmsztár napjai

Az afáziával küzdő Bruce Willis teljesen visszavonult a rivaldafénytől, azonban egy friss bejegyzésből nemrég kiderült, hogyan telnek a mindennapjai, mióta nyilvánosságra hozta, hogy gyógyíthatatlan beteg.

Nem áll többet kamera elé

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, az utóbbi egy évben már többször felröppent a pletyka, miszerint Bruce Willlis képtelen megjegyezni a szerepeit, végül márciusban kiderült, hogy a találgatások valósnak bizonyultak. Az egész világot megdöbbentette, hogy a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legnagyobb akciósztárja afáziával, azaz agyi sérülés következtében fellépő nyelvi zavarral küzd, emiatt pedig kénytelen volt úgy dönteni, hogy visszavonul a színészettől. A hírt a színész exfelesége, Demi Moore is megosztotta a közösségi oldalán, a bejegyzés alá pedig pillanatokon belül záporozni kezdtek a kommentek. Számos világsztár fejezte ki sajnálatát, valamint együttérzését, sokan pedig mielőbbi gyógyulást kívántak a hírességnek. A minap újabb hír érkezett a nagybeteg színészről, felesége, Emma Heming ugyanis megosztott róla egy videót saját Instagram-oldalán, melyből kiderül, hogyan is telnek a napjai mostanában.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.