Sztárok

Nyilvánosan pofozták fel Britney Spearst: az énekesnő majdnem földre rogyott az ütéstől - nyomozás indult az ügyben

Az incidensre Las Vegasban került sor, Spears pedig csak gratulálni akart az amerikai San Antonio Spurs kosárlabdacsapat egyik játékosának. A biztonsági őrök egyike azonban nem vette jó néven a világsztár közeledését.

Traumatikus élmény érte Britney-t Las Vegasban

Nyilvánosan pofozták fel Las Vegasban a világhírű amerikai énekesnőt, Britney Spearst. A CNN cikke szerint a botrányos esetre akkor került sor, amikor az előadóművész gratulálni akart a San Antonio Spurs nevű kosárlabdacsapat egyik ünnepelt játékosának, Victor Wembanyamának. Spears egy helyi szállodába éttermében tűnt fel, Wembanyamát a helyszínen épp rajongók tömegei várták, de a zenei előadó is megpróbált a híresség közelébe furakodni.

Spears megpróbálta megkopogtatni Wembanyama vállát, de ekkor az egyik biztonsági őr nemes egyszerűséggel megütötte az énekesnőt, aki a csapástól kis híján a földre rogyott.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő komoly figyelmeztetésben részesítette a publikumot. A furcsa esetről videó is készült.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...