Sztárok

Megáll az ész: ebben a fényűző lusxusvillában él Brigitte Bardot - fotók

Férfiak millió rajongtak a 60-as években Brigitte Bardotért: az utánozhatatlan szexszimbólum sosem vetette meg a romantikát, s mondhatni falta a férfiakat, 1992-ben azonban rátalált az igaz szerelemre, s azóta boldog házasságban él férjével. Ráadásul nem is akárhol: az egykori színésznő egy impozáns luxusvillában élvezi nyugdíjas éveit a francia Riviérán.

Csodás helyen tölti a mindennapjait

Az immáron 88 éves Brigitte Bardot nevét senkinek sem kell bemutatni: a szőke szexszimbólum már 16 éves korában címlapon szerepelt, s nem sokkal később felfedezte a kor egyik legnépszerűbb francia rendezője, Roger Vadim – hamar egymásba szerettek, majd 1952. december 21-én oltár elé álltak. A férfi hamar sztárt csinált szíve választottjából: Bardot a Le Trou Normand című filmben debütált, s karrierje ekkor vett igazán nagy lendületet. Kapcsolatuk alatt kilenc közös filmet forgattak, végül öt együtt töltött év után külön utakon folytatták tovább. Vadimot a színész Jacques Charrier követte, akitől Bardotnak 1960-ban megszületett a fia, Nicolas; később Günter Sachs német milliomos felesége lett, akivel csupán három évig volt együtt. Bardot 1973-ban végül abbahagyta a filmezést, és a kicsapongó életmóddal is felhagyott – s talán a magánélete szempontjából ez volt a legjobb döntést. Az egykori filmcsillag végül 1992-ben, 58 évesen megismert egy férfit, és rálelt a boldogságra: ő nem más, mint Bernard d’Ormale, akivel egy fényűző tengerparti villában élik mindennapjaikat. Galériánkban mutatjuk Brigitte Bardot luxusotthonát:

Visszavonulása óta a színésznőről leginkább csak akkor hallani, ha állatvédelmi ügyekben szólal fel. A diszkréció híve lett, éppen ezért utolsó házasságáról sem lehet sokat tudni. Közel 30 évvel ezelőtt ismerte meg Bernard d’Ormale szélsőjobboldali politikust egy vacsorapartin, s már akkor tudták mindketten: találkozásuk sorsszerű. Egymásba szerettek, az események pedig hamar felgyorsultak, ugyanis mindössze két hónap után összeházasodtak egy norvég kápolnában, majd beköltöztek Bardot saint-tropez-i villájába.
Kattints a további képekért!

Brigitte Bardot – egy utánozhatatlan szépség, akiért férfiak milliói rajongtak a hatvanas években. De nem csak a filmvásznon volt az erotika és a szenvedély földi megtestesítője: számos világsztárral bonyolódott szerelmi viszonyba, s élete során többször házasodott, 1992 óta azonban egyetlen férfi oldalán tűnik fel. Na de ki ez a titokzatos szerencsés?

Leadfotó: Wikipédia

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...