Sztárok

Így néz ki ma Brigitte Bardot, a hatvanas évek legnagyobb szexszimbóluma

Lenyűgöző kisugárzása még mindig a régi.

Mindenki belé volt szerelmes

Hetven éve, 16 éves korában szerepelt először címlapon Brigitte Bardot. Ezután nem sokkal felfedezte a kor egyik legnépszerűbb francia rendezője, Roger Vadim, aki 1952-ben feleségül is vette, majd sztárt csinált belőle. Összesen kilenc filmet forgattak együtt, Bardot egyik legemlékezetesebb alakítása is egy Vadim-filmben, az És Isten megteremté a nőt című romantikus drámában volt. A mára ikonikussá vált nyitójelenetben a meztelenül hason fekvő, aztán mezítláb egy asztalon táncoló Bardot a szexuális forradalom megtestesítőjévé vált.

Bár a rivaldafényből már visszavonult az énekesnőként is ismert francia filmcsillag, a mai napig gyakran bekerül a hírekbe szélsőséges tevékenységei révén.

Merész szerepei miatt sokan a romlottság megtestesítőjének tartották. A színésznő magánéletében is szenvedélyes volt. Élete során összesen négyszer házasodott, 1992 óta Bernard d’Ormale szélsőjobboldali politikus felesége.
Kattints a további képekért!

Hollywood mindenképp rosszfiút akart belőle csinálni, de ő ellenállt.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.