Sztárok

Kivel él együtt a hatvanas évek legnagyobb szexszimbóluma? Ő Brigitte Bardot titokzatos férje

Brigitte Bardot – egy utánozhatatlan szépség, akiért férfiak milliói rajongtak a hatvanas években. De nem csak a filmvásznon volt az erotika és a szenvedély földi megtestesítője: számos világsztárral bonyolódott szerelmi viszonyba, s élete során többször házasodott, 1992 óta azonban egyetlen férfi oldalán tűnik fel. Na de ki ez a titokzatos szerencsés?

Közel 30 éve boldog férje mellett

A szőke szexszimbólum már 16 éves korában címlapon szerepelt, s nem sokkal később felfedezte a kor egyik legnépszerűbb francia rendezője, Roger Vadim – hamar egymásba szerettek, s Brigitte 1952. december 21-én feleségül ment hozzá. A férfi sztárt csinált belőle, kilenc közös filmet forgattak, végül öt együtt töltött év után külön utakon folytatták tovább.

Vadimot a színész Jacques Charrier követte, akitől Bardotnak 1960-ban megszületett a fia, Nicolas; később Günter Sachs német milliomos felesége lett, akivel csupán három évig volt együtt. Az egykori filmcsillag végül 1992-ben, 58 évesen megismert egy férfit, akivel azóta is boldog házasságban él; galériánkban megmutatjuk, ki Brigitte Bardot igaz szerelme!

A színésznő 1973-ban visszavonult a filmezéstől, felhagyott kicsapongó életmódjával, s csak akkor hallani róla, ha állatvédelmi ügyekben szólal fel. A diszkréció híve lett, éppen ezért utolsó házasságáról sem lehet sokat tudni. Közel 30 évvel ezelőtt ismerte meg Bernard d’Ormale szélsőjobboldali politikust egy vacsorapartin, s már akkor tudták mindketten: találkozásuk sorsszerű. Egymásba szerettek, az események pedig hamar felgyorsultak, ugyanis mindössze két hónap után összeházasodtak egy norvég kápolnában.
Kattints a további képekért!

Az 1953-as cannes-i filmfesztiválon készült képek kerültek elő.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.