Sztárok

Brigette Bardot 85 éves - Így néz ki most a ritkán látott díva

A francia színésznő feláldozta karrierjét az állatokért.

Szexszimbólum

Brigette Bardot a világ egyik legnagyobb szexszimbólumának számított a hatvanas években, akit szinte csak Marilyn Monroe tudott letaszítani a trónról - vagy talán ő sem. A szőke francia díváért férfiak ezrei rajongtak világszerte, nem véletlen, hogy több férjet is elfogyasztott, és számos világsztárral bonyolódott szerelmi viszonyban. A ma már visszavonultan élő Brigitte, ma ünnepli 85. születésnapját, és akárcsak pályatársa, Sophia Loren, sosem feküdt kés alá, ennek köszönhetően kisugárzása mit sem veszített erejéből, a közel egy évszázad alatt.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.