Sztárok

Jegyben jár a Vígszínház sztárpárja, nagyon különleges gyűrűt kapott a menyasszony

Megkérte a Drága örökösök színésznőjének kezét a Csillag születik egykori felfedezettje. Brasch Bence egy különleges gyűrű kíséretében tette fel a nagy kérdést Márkus Lucának.

Brasch Bence eljegyezte Márkus Lucát

Márkus Luca és Brasch Bence mindketten 2020-ban szerződtek a Vígszínház társulatába, együtt játszanak például A nagy Gatsby című darabban is. Szerelmük ugyanebben az évben szökkent szárba, és a színésznő legutóbbi Instagram-posztja alapján most komoly mérföldkőhöz is érkezett, ugyanis kapcsolatuk szintet lépett. A 30 éves színész feltette szerelmének a nagy kérdést, amire ő boldogan rábólintott.

Feltett egy kérdést, válaszoltam. Azóta van egy gyűrűm és egy vőlegényem. Most pedig mindenkinek jól elmondom, mert eléggé boldog vagyok” – jelentette be az óriási örömhírt kedden a 26 éves menyasszony, amit a Blikk írt meg először. Az általa közzétett fotón is jól látszik, hogy nem hagyományos gyűrűt kapott szerelmétől, az ujját mostantól ugyanis egy arany ceruza öleli körbe.

Lovas Rozi immár egy kislány boldog anyukája is, ugyanis pár napja életet adott második gyermekének. A gólyahírről a büszke apuka számolt be a közösségi oldalán, a bejegyzésből pedig a pici szépen csengő nevére is fény derült.

Leadfotó: facebook.com/vigszinhaz

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mikor használtad utoljára a hajkefét? Ma reggel? És mikor mostad ki utoljára? Ha az utolsó kérdésre a régen vagy a soha a válaszod, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket.
Sztárok
Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is...