Bradley Cooper is esélyes Lance Armstrong szerepére

Most már egészen biztos, hogy film készül a hétszeres Tour de France bajnok, Lance Armstrong életéről, a kérdés csupán az, hogy melyik színész lenne a legmegfelelőbb erre a szerepre.

A két legnagyobb esélyes a 2011-es év legszexibb férfijának választott Bradley Cooper, valamint Michael Fassbender, akit a Szégyentelen című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe díjra jelöltek.

A Ladbrokers értesülése szerint mindkét színészt érdekli a projekt. Cooper a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy szívesen elvállalná a szerepet: „Lance Armstrong egyszerűen lenyűgöző, nagyon érdekes karakter lenne. Még arra is emlékszem, hogy évekkel ezelőtt Matt Damon játszotta volna egy önéletrajzi filmben.”

Cooperen és Fassbenderen kívül esélyes lehet még Tom Hardy, Matthew McConaughey és Liam Hemsworth is. A rendezői székben ezúttal JJ Abrams ül, aki a Paramount Picturesszel partnerségben nemrég megvásárolta a jogokat Armstrong életrajzának megfilmesítésére.

Az egykori bajnok életéről szóló produkció valószínűleg mágnesként vonzza majd a nézőket a mozikba, hiszen miután kiderült Armstrong dopping botránya, még az eddiginél is nagyobb médiaérdeklődés tapasztalható a sportoló iránt. A biciklista nemrég Oprah műsorában adott exkluzív interjút a történtekről.

Fotó: starpulse.com, hollywoodreporter.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!