Bíróság elé állítja Brad Pittet Angelina Jolie

Jolie nem akarja, hogy volt férje semmibe vett üzleti partnerének tekintsék.

Ki lesz a francia birtok?

Angelina Jolie bíróság elé viszi Brad Pittet francia kastélyuk és borüzletük eladása miatt.

A Fox News birtokába jutott jogi dokumentumok szerint a Maleficent színésznője nagyon szeretné eladni az exek Miraval Chateau borászatában lévő részesedését. Két év után Jolie csapata azt állítja, hogy talált egy harmadik felet, aki érdeklődik a Nouvel, LLC megvásárlása iránt, de nem tudja aláírni az üzletet az ideiglenes távoltartási végzések (ATRO a szerk.) miatt, amelyek azonnal életbe léptek, amikor az egykori pár válóperét kezdeményezték.

A Fox News birtokába jutott feljegyzésben Jolie ügyvédje, Joseph Mannis arra kéri a bíróságot, hogy oldja fel az ATRO-kat, hogy lezárhassa az üzletet, mielőtt a vevő visszalép.

Mannis azzal érvel, hogy Jolie, a Pitt-tel kötött házassága előtt szerezte meg a Nouvel, LLC-t, és ő az egyedüli tulajdonos.
Az iratokból kiderül, hogy az ügyben várhatóan szeptember 22-én tartanak meghallgatást, de az idő sürget, tekintettel arra, hogy a harmadik fél, a vevő elállhat a megállapodástól.

Jolie jogi csapata azt állítja, hogy a kérelmet azért nyújtották be, mert Pitt ügyvédje, Lance Spiegel nem adott választ arra, hogy miért ellenzik az ATRO-k feloldását.

Oldalak

  • 1
  • 2