Hirdetés

Szomorú bejelentés: súlyos beteg a Rolling Stones nőcsábász gitárosa – Bill Wyman rákos

Ijesztő bejelentést tett a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, a 79 éves Bill Wyman. A közlemény szerint súlyos betegséggel kell megküzdenie, kezelése hamarosan kezdetét veszi. Azt is elárulta, mennyi az esélye a felépülésre.

Rákos a Rolling Stones basszusgitárosa

Közleményt adott ki a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, a 79 éves Bill Wyman, amelyben felfedte, orvosai prosztatarákot állapítottak meg nála. A súlyos betegség kezelése hamarosan megkezdődik, a zenész és az onkológusok is optimisták, a teljes gyógyulásban bíznak, mert a rákot sikerült még a korai stádiumában diagnosztizálni.

A fia elvette feleségül a neje anyját

A zenész korábban már sokszor elárulta, élete során körülbelül ezer nővel bújt ágyba. Első feleségét, Diane-t 1959-ben vette el, 1962-ben megszületett fiuk, Stephen. Wyman 47 éves volt, amikor a nyolcvanas években megismerkedett második feleségével, az akkor csupán 13 éves Mandy Smith-szel, akit a lány 18. születésnapja után feleségül vett. Házasságuk csupán három évig volt boldog, 1991-ben szakítottak. 1993-ban, amikor Wyman és Mandy válása még nem volt kimondva, a zenész fia, Stephen nőül vette a lány anyját. Bill 1993-ban nősült harmadszor, Suzanne Acosta-tól három lánya született.

Lapozz, a cikk még folytatódik!

Fotó: mirror.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!