Bilincsben az Avatar főszereplője!

Sam Worthingtont garázdaság miatt tartóztatták le Atlantában, mert részegen akart bemenni egy szórakozóhelyre, ahová a biztonsági őrök nem engedték be. Erre a színész annyira bedühödött, hogy végül meg is kellett bilincselni.

Mozgalmas hétvégéje volt Sam Worthingtonnak, akinek egyetlen bűne, hogy egy kicsit ki akart rúgni a hámból. Csakhogy ezt nem a legmegfelelőbb helyen, emberekkel, és állapotban tette. A színész az atlantai Vortex étterembe szándékozott bemenni, csakhogy mire odaért, már annyira részeg volt, hogy a biztonságiak nem engedték be.

Kérték, hogy igazolja magát, mikor azonban a buzgó őrök látni szerették volna a papírjait – Sam Worthingtont sem ismerheti mindenki – kiderült, hogy semmilyen igazolvány nincs a színésznél. Mikor közölték vele, hogy a neves helyre ezek nélkül amúgy sem mehetett volna be, a színész annyira magára vette ezt az arcátlanságot, hogy meglökte az egyik őrt.

Bántalmazott emberünk erre előkapta a paprikasprayt, és jól lefújta vele az „Avatar” szépfiúját. Az összetűzést dulakodás követte, majd végül Worthington maradt alul, és mire észbe kapott már kattant is a kezén a vas. A biztonsági őrök, miután ily módon sikerült lecsillapítaniuk Samet, kihívták a rendőrséget, akik garázdaság és verekedés miatt letartóztatták a színészt.

Worthington fogsága azonban nem sokáig tartott, mivel a 36 éves kidobó ember, Jerry Link nem jelent meg a bíróságon, a színészt így szabadon engedték.

Kép: empireonline.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!