Sztárok

Őrült pletyka kering Hollywoodban: megdöbbentő dolgot állítanak Beyoncé-ról, ezt senki sem gondolta volna

Amikor a zeneipar legnagyobb sztárpárjaira gondolunk az első duó, aki eszünkbe jut, minden bizonnyal Beyoncé és Jay-Z. Az előadók óriási népszerűségnek örvendenek világszerte, a legőrültebb pletykák azonban még őket sem kerülik el.

Terjed a szóbeszéd

Beyoncé a kilencvenes években szerzett magának hírnevet a Destiny's Child lánycsapat tagjaként. Az együttes feloszlása ​​után a popdíva kiadta saját stúdió albumát Dangerously in Love címmel, amely pillanatok alatt a slágerlisták élére került – a lemez ráadásul a 2004-es Grammy-díj-átadón öt díjat kapott. Beyoncé számára onnantól kezdve nem volt megállás a siker és a világhírnév felé vezető úton: az énekesnő azóta megjelentetett további öt stúdióalbumot, s mostanra minden idők egyik legsikeresebb női előadójaként tartják számon. Férje, Jay-Z is hasonló népszerűségnek örvend: érdemeinek és tehetségének köszönhetően korunk legsikeresebb hip-hop előadói közé tartozik közel 900 millió dollárra rúgó vagyonával. Körülbelül 50 millió példányban keltek el az albumai, 23 Grammy-díj és más neves elismerések büszke tulajdonosának mondhatja magát, ezenfelül még legalább ennyi jelölést kapott más díjakra. Jay-Z és Beyoncé 2008-ban házasodtak össze, azóta három közös gyermekük született: Blue Ivy Carter 2012-ben, az ikrek pedig – Sir és Rumi Carter – 2017-ben látták meg a napvilágot. Azonban amikor az énekesnő 2011-ben az MTV VMA színpadán bejelentette, hogy első gyermekét várja, egyik napról a másikra felröppent egy megdöbbentő pletyka…

Noha Blue Ivy Carter csak tíz esztendős, már most lekörözte édesanyját és édesapját: még el sem kezdődött az igazi karrierje, amikor három évvel ezelőtt elérte első Billboard slágerlistás helyezését, nyolc évesen pedig Grammy-jelölt lett. Mindeközben a modellvilággal is megismerkedett, hiszen több alkalommal feltűnt Beyoncé Ivy Park elnevezésű márkájának kampányaiban.
Kattints a további képekért!

Hamarosan bemutatja új kollekcióját Beyoncé, azonban néhány kampányfotóval elhúzta előttünk a mézesmadzagot. Az énekesnő a képeken új frizurával debütált, igen meglepődtünk, amikor megláttuk, hogy milyen lett a haja.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.