Beyoncé ismét babát vár

Május 17-én több forrásból is megerősítették a hírt, miszerint a népszerű énekesnő, Beyoncé második gyermekét hordja a szíve alatt.

Már régóta találgattak

Az E! News kora délután közölte le a hírt, miszerint a népszerű énekesnő ismét anyai örömök elé néz. Hazánkba péntek este ért el a hír, miszerint a H&M idei kampánynak arca újra várandós. Jay-Z nejének állapotát illetően már hetek óta találgattak a világsajtóban, hisz az énekesnő Met Gálán viselt ruhája mintha egy gömbölyödő pocakot sejtetett volna.

Blue Ivy nagytestvér lesz

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Május hatodikán a Good Morning America műsorában mesélt az anyaságról a rendkívül boldog énekesnő, aki elárulta, hogy mindenképpen szeretne majd még egy gyermeket, hisz ő is rendkívül élvezi az idősebb nővér szerepét és örülne neki, ha kislánya, Blue Ivy is megtapasztalhatná ezt az érzést. Az már csak olaj volt a tűzre, hogy a popdíva turnéjának, a “The Mrs. Carter Show”-nak több állomását is lefújták az énekesnő egészségére hivatkozva.

Fotók: noisey.vice.com

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.