Ismerd meg a Balaton idei legjobbjait – Kedvenc sztárjainkkal elindult a Best of Balaton

Kilencedik alkalommal indult el idén a MOL Nagyon Balaton, amely száznál is több eseménnyel egymilliónál is több turistát vár idén a Balatonra. A nemrég debütáló Best of Balaton produkció a MOL Nagyon Balaton „deklaráltan személyes” és ettől egyedi és izgalmas projektje. Az első évben 50 elismerésre méltó balatoni helyet, ügyet, személyt felvonultató listát 11 kurátor állította össze, olyanok, akikre érdemes hallgatni és akiknek fontos, hogy megmutassák a saját Balatonjukat. 50 napon át 50 riportfilm jelenik meg a Balaton idei legjobbjaival, a nyár végén pedig a MOL Nagyon Balaton velük indítja útjára a Balaton Ünnepét!

Best of Balaton – a Balaton Ünnepe

Mi a közös Ördög Nórában és Tillában, Gianniban és Sebestyén Balázsban, Lábas Vikiben és Gyurta Daniban, vagy éppen Marsalkó Dávidban, Trokán Nórában és Vecsei H Miklósban? Nem csak az, hogy kivétel nélkül olyan hiteles sztárok, akiket százezrek követnek, hanem az is, hogy mindnyájan a Balaton szerelmesei. A Best of Balaton két alapítója, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert velük közösen állította össze az idei legjobbak ötvenes listáját.

A Best of Balaton egy deklaráltan személyes lista e neves társaságnak köszönhetően mutatja be 2021 legjobbjait, közöttük 25 éttermet és 25 „minden mást”. Hiszen a listán szerepel ugyanúgy Csukás István, a balatoni fesztiválok, „a Balatonnál kimondott igenek”, mint például a Gömbkilátó, vagy a Magaspart Balatonakarattyánál.

Az idei 50-es lista az az alap, amely minden évben újabb értékekkel, érdekességekkel, arcokkal, helyekkel, ügyekkel bővül. Azt várjuk a kurátoroktól, hogy járjanak nyitott szemmel a balatoni világban, és ha valamire felkapják a fejüket, arra a következő alkalommal hívják fel az őket és minket követők figyelmét. Vagyis az idei 50 legjobb jövőre is jelen lesz, aztán minden évben bővül néhány olyan jelöltekkel, akik és amik miatt ennyire szeretjük a Balatont” – emelte ki Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton és a Best of Balaton alapítója.

A Best of Balaton ötven napon át mutat be 1-1 riportfilmet, történetet, amelyekben a Balaton idei legjobbjait ismerhetjük meg. A filmek a MOL Nagyon Balaton és a Best of Balaton oldalán lesznek láthatók.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: VOLT

Oldalak