Rögös út vezetett idáig: őszinte dalban mesél a múltjáról a népszerű magyar énekes

Karrierje során rengeteg nem várt fordulattal kellett szembesülnie Berkes Olivérnek: a népszerű énekes-dalszerző most egy új dalban mesél erről.

Új slágerrel jelentkezett

Berkes Olivér karrierje töretlenül ível felfelé, az utóbbi években a rádiós toplisták és a YouTube trending megkerülhetetlen szereplőjévé vált: sikere többek között olyan slágereknek köszönhető, mint az Évszakok, a Visszakér a múlt, vagy a Jó vagy rossz legyek. A nyáron bemutatott Volt, ami volt után Olivér most visszatér a már védjegyévé vált érzelmesebb és mélyebb hangvételű stílushoz. Ezúttal azonban nem a szerelem, hanem az előadó saját útkeresése áll Az igazi életem című szám középpontjában.

férfi ül háló teniszpálya

– Ezzel a dallal szeretném megmutatni az embereknek, hogy az élet gyakran igen különös forgatókönyvíró, és annak ellenére, hogy nekem is számtalanszor átírta a terveimet, minden egyes megélt percért - legyen az jó, vagy rossz - hálával tartozom. Nélkülük nem lennék az az ember, aki ma vagyok, nem zenélnék és nem tudnám értékelni a sikereimet, ha nem kerültem volna padlóra többször is az életem során – árulta el Olivér a zene hátteréről, amelyet egy rapbetét is színesít, betekintést nyújtva az énekes feladott teniszező karrierjébe. A zeneszerző ezúttal is maga Berkes Olivér, a modern hangszerelés pedig Somogyvári Dánielnek, míg a hegedűjáték Farkas Izsáknak köszönhető. A magyar szöveg ismét az Artisjus-díjas Hujber Szabolcs tollából született Olivér eredeti angol sorai és gondolatai alapján, akik korábban már több közös sikert is elkönyvelhettek.

Lapozz tovább a videoklipért!

Oldalak

  • 1
  • 2