Sztárok

Mélyen megrázta Béres Alexandrát egy családi tragédia

A fitneszlady őszinte vallomása.

Nehéz időszak

Béres Alexandra Peller Mariann, Utazás a lelked körül című műsorában mesélt arról, hogyan ápolták férje hasnyálmirigyrákkal küzdő édesapját fél évig.

"Az anyósomék az Amerikai Egyesült Államokban élnek, de bármilyen egészségi probléma felmerült, mindig hazajöttek. Petinek, az apósomnak korábban itthon volt csípőprotézis- és térdműtéte. Három évvel ezelőtt egy sérvműtétre érkezett haza, de a beavatkozás után sem múltak el a fájdalmai. Az orvosok hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. Nekünk természetes volt, hogy a beavatkozást követően és az utókezelések ideje alatt hozzánk költözik. Főztem, ápoltam, a férjem, Krisztián vitte a vizsgálatokra" – idézte fel a szörnyű emléket a fitneszlady.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.