Sztárok

Ben Stiller lánya kész nő lett: a 20 éves Ella a vörös szőnyegen is igazi dívaként ragyog – fotók

Ben Stiller két gyermek büszke édesapja: lánya mostanra felnőtt nővé cseperedett, ráadásul a színészhez hasonlóan ígéretes karrier vár rá.

Büszkék rá a szülei

Ben Stiller 1990-ben elindította saját show-műsorát, a The Ben Stiller Show-t, amelyet az MTV és a Fox is sugárzott, és melyért azóta egy Emmy-díjat is kapott. Itthon leginkább vígjátékokból ismerhetik a nézők: olyan népszerű filmek bizonyította már be a tehetségét, mint az Apádra ütök, az Éjszaka a múzeumban vagy a Walter Mitty titkos élete. Bár továbbra sem hagyott fel a színészettel, az utóbbi időben inkább a kamera túlsó oldalán foglalta el a helyét, mindeközben pedig a magánélete sem volt eseménytelen: a Zoolander 56 esztendős sztárja tizenhét éven át alkotott egy párt feleségével, Christine Taylorral, 2017-ben azonban zátonyra futott a kapcsolatuk. Az öt évig tartó mosolyszünet után azonban nemrég újra felmelegítették a kapcsolatukat, melynek bizonyára két közös gyermekük, Ella és Quinlin örül a legjobban. A 20 éves lány mostanra gyönyörű nővé érett, melyet a róla készült fotók is tökéletesen bizonyítanak:

Ben Stiller és Christine Taylor nagyon szép pár voltak: a Heat Vision and Jack című TV műsor forgatása alatt találkoztak annak idején, 2000-ben pedig hivatalosan is összekötötték az életüket.
Kattints a további képekért!

Christie Brinkley egyszerűen nem öregszik: a világhírű modell 68 évesen is bombasztikus formában van, a szerencsés géneket pedig kisebbik lánya, Sailor Lee is örökölte.

Leadfotó: Leon Bennett/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.