Kiderült, milyen nevet kapott Beatrix hercegnő újszülött gyermeke

Igazán szépen csengő nevet kapott a kislány.

Így hívják Beatrix hercegnő gyermekét

Mint ahogyan arról a Femcafe is beszámolt, szeptemberben újabb taggal bővült az angol királyi család, ugyanis világra jött Beatrix yorki hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi olasz üzletember kislánya. Eddig annyit lehetett tudni II. Erzsébet 12. dédunokájáról, hogy szeptember 18-án, 23:42-kor jött a világra 2,77 kilósan a Chelsea és Westminster kórházban Londonban.

A baby jelenleg 10. a brit trónöröklési sorrendben, azonban azt eddig egyelőre nem lehetett tudni, hogy abban az – egyébként eléggé valószínűtlen – esetben, amennyiben ő lenne az uralkodó, milyen néven tisztelhetnénk az angol királynőt a személyében.

Ez azonban pénteken megváltozott, amikor a királyi család hivatalos közösségi oldalán bejelentették, hogy Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi kislánya a Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi nevet kapta. A páros ezen kívül azt üzenete, hogy mindannyian jól vannak, és Wolfie a lehető legjobb bátyja a kis Siennának – utalva ezzel Edoardo előző kapcsolatából született gyermekére, Christopher Woolfra.

Szeptemberben három királyi esküvő is volt, amelyek mindegyike elkerülte a figyelmünket. Cikkünkben összegyűjtöttük, mit érdemes tudni róluk.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak