Kiderült, mikor kerül adásba a Barátok közt utolsó epizódja

Az RTL Klub szappanoperáját több mint húsz éven keresztül sugározta a televízió, pár hét múlva azonban végleg véget érnek a Mátyás téri kalandok.

Új élet vár, Barátok közt nélkül

Tavaly november végén bombaként robbant a hír, miszerint 22 év után befejezik minden idők leghosszabban futó magyar tévésorozatát, a Barátok közt című szappanoperát. Az RTL Klub az ezredfordulón indította el a szériát, mely fénykorában rekordnézettséget hozott a csatornának. Az utóbbi években viszont egyre kevesebb magyar tévénéző volt kíváncsi a Mátyás téri intrikákra, s az RTL Klub végül belátta, bölcsebb, ha érzékeny búcsút intenek az ikonikus karaktereknek.

A sorozat több mint 22 évvel ezelőtt, 1998. október 26-án indult, és az azóta eltelt több mint két évtized során több száz magyar színész fordult meg benne. A szereplőgárda természetesen folyamatosan frissült-cserélődött, ezért fordulhat elő, hogy az alapszereplők közül szinte senki sem játszik már a sorozatban. (Egyedül a Novák László karakterét megformáló Tihanyi-Tóth Csaba dolgozott megszakítások nélkül a sorozatban: a most 53 esztendős színész sosem ment betegszabadságra, és a karakterét sem írták ki a történetből.) A Barátok közt készítői számos nem várt izgalmat, fordulatos történetszálat, sőt régi, elfeledett karakterek újbóli felbukkanását ígérték, ígérik a finálé előtti utolsó hajrában. Az már korábban kiderült, hogy a sorozat színészei egy ideje nem forgatnak, arról azonban mindeddig nem szólt a fáma, hogy mikor kerül adásba az utolsó epizód.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2