Megható, hogyan vesznek búcsút Balázs Fecótól a hétvégén

A zenész gyönyörű megemlékezést kap Budapesten.

Búcsúznak a legendától

Az egész ország gyászolja az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb magyar előadóművészét és dalszerzőjét, Balázs Fecót. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész november 26-án hunyt el, miután több komoly betegséget átszenvedett szervezetét megtámadta a koronavírus. A családot, barátokat, zenésztársakat és megannyi rajongót sokkolt a hír, hogy a közkedvelt énekest már nem sikerült megmenteni, miután bekerült az intenzív osztályra, és lélegeztetőgépes kezelést kapott.

Balázs Fecótól most egy megható gesztussal búcsúzhat az ország: emlékére ezen a hétvégén, december 5-én szombaton, valamint december 6-án vasárnap 12-18 óra között a Margitszigeti Zenélő Kút Fecó dalait zengi. Mindazok, akik szeretették, tisztelték és szívükbe zárják emlékét ezen a helyszínen tudnak tőle búcsút venni, virágot, mécsest elhelyezni - írják a zenész hivatalos Facebook-oldalán.

Az esemény szervezői kérik mindenkitől a jelenlegi, járványügyi előírások betartását: aszabadtéri helyszíntől függetlenül kötelező lesz a maszk használata és a megfelelő távolságtartást.

Leadfotó: facebook.com/balazsfeco.koral

Oldalak

Szólj hozzá Te is!