Bajor Imre hozta vissza a halálból Badár Sándort!

Badár Sándort néhány éve csaknem megölte támadója. A humorista orvosainak és legjobb barátainak, köztük Bajor Imrének köszönheti az életét.

Baltával támadtak Badár Sándorra

Az 52 éves Badár Sándor élete néhány évvel ezelőtt teljesen megváltozott. Egy férfi ugyanis baltával támadt rá, az orvosok egy közel 10 órás műtéttel mentették meg az életét. Ezután még sokáig volt öntudatlan állapotban, a felépülési szakasz is nagyon hosszú volt. A humorista minderről a Lakástalkshow évadzáró epizódjában mesélt, amely ma este kerül adásba a Viasat3-on.

"Én azt gondolom, hogy ez az életnek egy tragédiája, ha valakivel egy ilyen történik. Nem kerestem a bajt. Én ott effektíve maghaltam, volt egy elég érdekes önmagam megtapasztalása. Ez egy személyes dolog, akár visszajönni a klinikai halálból. Aki ilyet nem élt át, az nem is tudja, miről beszélek és nem is fogja megérteni soha. Az őszinteség és az egyszerűség, amit én élek, az talán itt köszönt vissza, hogy azok az emberek nem eresztettek el" - mondta a műsorban Badár Sándor, majd folytatta.

"Akik mellém álltak, az a Fábry Sándor jóbarátom, Szőke András és Bajor Imre, úgy, hogy a Bajor Imrével mindössze egyszer találkoztam előtte. Abban a helyzetben ez borzasztó nagy erőt és segítséget adott, egyrészt, hogy ne felejtse el az ember, hogy honnan jött és hova tartozik, másrészt meg pontosan azt hozta magával, hogy a barátaim mindig ugyanazok. Ne felejtse el az ember a barátait soha, még olyan helyzetekben se, amikor már úgy gondolja, hogy már nem azok" - tette még hozzá.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!