Azta! - Lilu még sosem volt ennyire bikavadítóan dögös

Idén januárban még a magánéleti gödör alján volt Lilu, de mostanság csak úgy ragyog a boldogságtól. Ez a külsején is meglátszik. Nem csoda, hogy sorra kapja a felkéréseket a női magazinoktól, sőt mit több, ő lett a Balmain H&M kampányának hazai arca.

Boldogság a köbön

Az év elején a Lilu meggyötört lelkéről és zátonyra futott házasságáról szóló cikkekkel volt tele a bulvársajtó. Állítólag egy harmadik személy furakodott be a kapcsolatukba, de ezt a pletykát sem a szőke műsorvezető, sem a férje, Árva László nem erősítették meg.

Lilu tavasszal Bejrútban felejtett, de mikor hazatért nem a válóperes ügyvédhez ment, hanem adott még egy esélyt a házasságának. A terve jól alakult, a tévés és férje kibékültek, és sokak szerint most boldogabbak, mint valaha.

Az RTL Klub műsorvezetője nyár óta forgatja a Keresem a családom című műsort, a stábbal bejárják az egész világot, és mivel Lilu imád utazgatni, az új munkának köszönhetően teljesen ki van virulva. Ez meg is látszik rajta, mostanában nagyon dögösen és kisimult arrcal áll kamerák elé.

Nyomj egy lájkot, ha szerinted is jól néz ki a műsorvezető!
Ezt is ajánljuk: Csak ámulunk és bámulunk - Csodaszép nővé érett Radics Gigi

Fotók: Instagram; Leadfotó: RTL Klub

Oldalak

Szólj hozzá Te is!