Sztárok

Őszintén beszélt mérgező párkapcsolatáról Árpa Attila: „Konyhakéssel kergetett”

Egykori párja feljelentést is tett a színész ellen.

Vallomás

Árpa Attila az ATV-n futó Mondd el Tatár Csillának című műsorban tárulkozott ki legutóbb. A műsorvezetőnek az elmúlt évek időszakáról, illetve a magánéletéről mesélt a sármos magyar színész és filmes szakember, aki másfél évig élt egy mérgező párkapcsolatban. A szakítást a hölgy olyannyira nem tudta elfogadni, hogy feljelentést tett a férfi ellen, a jogi huzavona hatásait pedig még ma is érzi a színész.

„A legmérgezőbb az volt benne, hogy sokáig nem vettem észre, hogy itt valami gond van. Amikor megismertem ezt a hölgyet, akinek a nevét szándékosan nem mondom el, akkor tulajdonképpen papíron minden stimmelt. Magam sem értettem azt, hogy mi az, ami hiányzik: amikor elkezd arról beszélni, hogy gyerek, összeköltözés, közös jövő, akkor miért nem érzem azt a boldogságot, amit kéne?” – kezdte a történetet Attila.
Kattints a további képekért!

Megdöbbentő vallomással állt ki a nyilvánosság elé.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...