Táncra perdülnek a sztárok: Így ropja a 83 éves Anthony Hopkins

Legutóbb a színészlegenda osztott meg magáról egy videót, amin vidáman táncikál, de nem ő az egyetlen, akinek benne van a bugi a lábában.

Táncoló sztárok

Anthony Hopkins még 83 évesen is érzi a ritmust. A színészlegenda a pandémia idején sem engedi, hogy a koronavírus elvegye a jó kedvét, sorban osztja meg a szórakoztató posztokat a közösségi oldalán, hogy mivel tölti az idejét mostanában. Láttuk már festeni és zongorázni, most pedig egy táncolós videót töltött fel. Fiatalokat meghazudtoló stílusban tolja, nemcsak a táncot, de az öltözéke is nagyon laza: napszemüveg, rövidnadrág, virágos ing – elég egy pillantást vetni a felvételre, és rögtön jobb kedved lesz!

Nem Hopkins az egyetlen, aki az Instagramon bulizik, pár hete Goldie Hawn is megmutatta, hogy a házi munka sem olyan unalmas és monoton, ha összekötjük egy kis tánccal. A 75 éves színésznőhöz egy ponton fia, Wyatt Russell is csatlakozott egy pár tánclépésre.

A fiatalabb korosztályt Britney Spears képviseli, akinek szintén tele van az Instagram-oldala olyan videókkal, ahol az egykori tinisztár táncol. Mostanában nem sok jó hírt hallani Britney kapcsán, sokan aggódnak is az énekesnő mentális állapotáért, de úgy tűnik, amikor táncol, akkor igazán felszabadul és jól érzi magát.

Cikkünk nem ért véget, a következő oldalon még több táncoló sztárt mutatunk!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!